© Powered by SiteSpirit

 

logo_DFC_03.png


 Doneren

Doneren voor bedrijven

Kinderen zijn niet altijd in staat om op te komen voor hun eigen rechten. Kinderen die mishandeld worden, verhandeld zijn of vastzitten in de gevangenis. Als u vindt dat Defence for Children moet opkomen voor kwetsbare en mishandelde kinderen, of kinderen in gevaar, steun dan ons werk. Steun Defence for Children en maak het nationale en internationale werk mogelijk in de strijd tegen kinderrechtenschendingen.


Ook als bedrijf kunt u het werk van Defence for Children steunen

U kunt als bedrijf een gift doen, maar u kunt ook meer doen. We bespreken graag met u op welke manier uw bedrijf wil bijdragen aan onze projecten en campagnes tegen kinderrechtenschendingen. Bedrijven die het werk steunen van Defence for Children - ECPAT.


  • Op 30 mei 2016 ontving Aloys van Rest van Defence for Children uit handen van Remko Kalee hoofd Application Management van International Card Services (ICS) een cheque van € 2.472,-. Kalee: "De lobby in combinatie met de steun in individuele zaken via de Kinderrechtenhelpdesk spreekt ons erg aan."
  • De medewerkers van Blinker BV - een bedrijf gespecialiseerd in e-mail marketing - kozen in 2014 Defence for Children uit als het goede doel en steunt het werk van Defence for Children met radiospotjes voor Radio 10 Gold.
  • Ook studenten, die vaak krap bij kas zitten, kunnen een steentje bijdragen aan het goede doel. Dat bewijst Studievereniging Versatile uit Utrecht, die in collegejaar 2013 - 2014 met diverse acties een bedrag heeft ingezameld voor het werk van Defence for Children.
  • Elsevier; het personeel van tijdschrift Elsevier heeft in 2013 geld ingezameld voor het werk van Defence for Children.
  • CB&I Nederland heeft met haar medewerkers in 2013 meegelopen met de Vredesloop ter ere van de viering van het 100-jarig bestaan van het Vredespaleis. Het opgehaalde bedrag doneren zij aan de Kinderrechtenhelpdesk.
  • SiteSpirit, het internetbedrijf dat diverse websites voor Defence for Children en ECPAT heeft ontwikkeld, steunt het programma Make IT Safe!.
  • The Body Shop, met The Body Shop is van 2009 - 2012 intensief samengewerkt in de internationale campagne 'Stop Sex Trafficking of Children and Young People.'
  • Lexis Nexis, onderdeel van Reed Elsevier, organiseert jaarlijks  diverse acties en bijeenkomsten om geld op te halen ter bestrijding van kinderhandel.
  • Hair Heroes, een samenwerking van Nederlandse kappers, heeft in 2012 in kapsalons acties georganiseerd om geld in te zamelen voor projecten voor kinderen die slachtoffer zijn van mensenhandel.
  • Diverse MBO en HBO opleidingen voor Toerisme, waaronder De Rooi Pannen en Stenden Hogeschool, organiseren jaarlijks acties ter bestrijding van kindersekstoerisme.

Wilt u met uw organisatie ook in actie komen voor kinderrechten?

Neemt u dan contact op met Marja van de Pavert, via m.vandepavert@defenceforchildren.nl of 071 5160 980.

Defence for Children is door de Belastingdienst officieel aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling. Hierdoor zijn donaties van particulieren en bedrijven fiscaal aftrekbaar!


DEFENCE FOR CHILDREN WORDT ONDERSTEUND DOOR:

NPL logo 2013 .png
ministerie.png
Plan.jpg
kinderpostzegels.png
unicef.png
ministerie2.png
Save the Children logo vierkant 2.jpg
1.png
logo EU.jpg

Volg ons
Twitter Facebook RSS
Anbi CBF

Ik blijf hier! - Teken de petitie!

20160425_1230_DC_Campagne_Popup(1).jpg