© Powered by SiteSpirit

 

logo_DFC_03.png


 


Sonya & Stephan | wel geschikt!

Paspoort Sonya geschikt.jpg

Sonya en Stephan zijn in Nederland geboren en opgegroeid. Hun ouders komen uit Armenië en zijn ongeveer tien jaar geleden naar Nederland gevlucht. Uiteindelijk werden zij door de Nederlandse overheid met hun kinderen op straat gezet. Ze vonden opvang bij particulieren.


Paspoort Stephan geschikt.jpg

Sonya houdt van dansen en zit al een paar jaar op ballet. Dit jaar mag zij met een uitvoering meedoen en daar kijkt zij erg naar uit. Sonya tekent graag en kan heel mooi kleuren. Zij is erg creatief en wil later kunstenaar worden.

Stephan, het broertje van Sonya, is een stoere jongen. Hij laat zich ook vaak vertroetelen door zijn grote zus. Stephan wordt graag voorgelezen uit de grote stapel boeken die hij in zijn boekenkast heeft staan. Op school heeft Stephan laatst djembéles gehad en dat vond hij erg leuk. Stephan gaat graag met zijn vader fietsen.

Stephan en Sonya voelen zich Nederlands. Zij zijn nog nooit in Armenië geweest en kennen dat land niet. Stephan en Sonya kunnen het zich niet voorstellen dat zij Nederland, hun thuis, misschien moeten verlaten.


Deel via:


DEFENCE FOR CHILDREN WORDT ONDERSTEUND DOOR:

NPL logo 2013 .png
ministerie.png
Plan.jpg
kinderpostzegels.png
unicef.png
ministerie2.png
Save the Children logo vierkant 2.jpg
1.png
logo EU.jpg

Volg ons
Twitter Facebook RSS
Anbi CBF