© Powered by SiteSpirit

 

logo_DFC_03.png


 


Eerlijk Kinderpardon

De kinderen voor wie Nederland in actie komt om een Eerlijk Kinderpardon te krijgen, willen liever geen beroemde Nederlander zijn. Ze willen kletsen met hun vrienden op het schoolplein, winnen met hun sportteam en in het weekend buiten spelen of naar een mooie film kijken. Net als alle andere kinderen.

De kinderen op deze website denken dat het toch nodig is om hun gezicht te laten zien omdat anders niemand weet dat ze steun nodig hebben. Ze hebben zelf beslist welke foto's en wat voor informatie ze hier met jou willen delen. Ga er respectvol mee om.

Er zijn ook kinderen die een aanvraag voor een Kinderpardon hebben gedaan en wel mogen blijven, zoals Dennis.


Kinderen

20140430_DC_Paspoort_Aleksandar_800px geschikt.jpgAleksandar & Boris | wel geschikt!Aleksandar en Boris zijn in Nederland geboren en opgegroeid. Hun moeder heeft de Servische nationaliteit en vluchtte in 2006 vanuit Kosovo naar Nederland. In 2010 werden Aleksandar en Boris met hun mo... Lees meer » Paspoort Mariam geschikt.jpgMariam & Mina | wel geschikt!Mariam en haar broer Mina zijn in Nederland geboren en opgegroeid. Mina gaat naar de middelbare school en wil later journalist worden. Hij houdt van voetbal, nieuws lezen en gaat vaak fitnessen met zi... Lees meer » Paspoort Bunya geschikt.jpgBuyna | wel geschikt!Buyna komt uit Mongolië en vluchtte op zevenjarige leeftijd met haar moeder naar Nederland. Zij woont hier het grootste deel van haar leven. Buyna studeert International Business and Languages in Gron... Lees meer » 20140507_DC_Paspoort_Doritty_800px.jpgDorittyDoritty is geboren in Den Haag en woont daar al haar hele leven. De moeder van Dorrity komt uit Ghana en kwam in 1998 naar Nederland. Dorrity gaat naar de basisschool en heeft veel vrienden en vriendi... Lees meer » Paspoort Sonya geschikt.jpgSonya & Stephan | wel geschikt!Sonya en Stephan zijn in Nederland geboren en opgegroeid. Hun ouders komen uit Armenië en zijn ongeveer tien jaar geleden naar Nederland gevlucht. Uiteindelijk werden zij door de Nederlandse overheid ... Lees meer » Paspoort Sumaiya geschikt.jpgSumaiya, Afrah & Ikmah | wel geschikt!De ouders van Sumaiya, Afrah en Ikmah zijn in 1999 vanuit Nigeria naar Nederland gevlucht. In Nigeria lopen zij gevaar omdat zij christen zijn. Sumaiya, Afrah en Ikmah zijn in Nederland geboren en opg... Lees meer » Paspoort Suada geschikt.jpgSuada, Sunita & Alisa | Wel geschikt!In 2001 kwamen de zussen Suada, Sunita en Alisa vanuit Kosovo samen met hun ouders en broertje Enis, die nu zeventien is, naar Nederland. 20140507_DC_Paspoort_Glaucio_800px.jpgGláucio en MárciaGláucio is in Nederland geboren en opgegroeid. Zijn zus Márcia is geboren in Angola, maar vluchtte al op driejarige leeftijd met haar ouders naar Nederland. Márcia en Gláucio wonen al hun hele leven i... Lees meer » 20140509_DC_Paspoort_Tri_800px.jpgTriDe ouders van Tri komen uit Vietnam. In 2001 vluchtten zij naar Nederland en vroegen hier asiel aan. Tri is in Nederland geboren en woonde de eerste jaren van zijn leven in een asielzoekerscentrum. In... Lees meer » 20140516_DC_Paspoort_Dirman_800px geschikt.jpgDirman en Diller | Wel geschikt!De ouders van Dirman en Diller ontvluchtten in 1997 de oorlog in Irak. Na hun aankomst in Nederland woonden zij in Nijmegen. Dirman en Diller zijn in deze stad geboren en hebben daar het grootste deel... Lees meer »
«««12»»»

Deel via:


DEFENCE FOR CHILDREN WORDT ONDERSTEUND DOOR:

NPL logo 2013 .png
ministerie.png
Plan.jpg
kinderpostzegels.png
unicef.png
ministerie2.png
Save the Children logo vierkant 2.jpg
1.png
logo EU.jpg

Volg ons
Twitter Facebook RSS
Anbi CBF