© Powered by SiteSpirit

 


logo_DFC_03.png


 

Persberichten

Hulp aan vluchtelingkinderen, dankzij Postcode LoterijDefence for Children gaat Kinderrechtenhelpdesk opstarten in Griekenland en ItaliŽ In aanloop naar het jaarlijkse Goed Geld G ... Lees meer »
Datum (nieuw) 08 Februari 2018
Rol wetgeving Vrouwelijke Genitale Verminking onderschatPERSBERICHT: Jaarlijks wordt er op 6 februari aandacht gevraagd voor de wereldwijde strijd tegen Vrouwelijke Genitale Vermink ... Lees meer »
Datum (nieuw) 06 Februari 2018
BN-ers komen in actie voor Kinderpardon: #zezijnalthuisPERSBERICHT: Asielkinderen die vijf jaar of langer in Nederland wonen, moeten niet langer in tergende onzekerheid zitten. Op ... Lees meer »
Datum (nieuw) 14 December 2017
Rapport: Athene niet voorbereid op komst vluchtelingenPERSBERICHT: Het vasteland in Griekenland is niet ingesteld op de komst van vluchtelingen vanaf de eilanden, zo blijkt vandaa ... Lees meer »
Datum (nieuw) 12 December 2017
Nog steeds kindhuwelijken in NederlandPERSBERICHT: Twee jaar na de invoering van de wet Tegengaan huwelijksdwang, waarmee er een verbod is gekomen op kindhuwelijke ... Lees meer »
Datum (nieuw) 06 December 2017
Onderzoek weeshuistoerisme: schuldbewuste organisatiesPERSBERICHT: Maar liefst 97 procent van alle vrijwilligersorganisaties is zich bewust van de schade die kinderen in weeshuize ... Lees meer »
Datum (nieuw) 24 November 2017
Niet thuis: over-leven en opvoeding van kinderen in tehuizenPERSBERICHT: Het overheidsbeleid is er al decennialang op gericht plaatsing van kinderen en jongeren in een residentiŽle voor ... Lees meer »
Datum (nieuw) 16 November 2017
Kinderpardon als wisselgeld ontoelaatbaarPERSBERICHT: Kinderrechtenorganisatie Defence for Children vindt het onverteerbaar dat het nieuwe kabinet niet voornemens is ... Lees meer »
Datum (nieuw) 05 Oktober 2017
Lili en Howick uit Amersfoort zijn terechtPERSBERICHT: De twee Armeense kinderen, van wie de moeder op 14 augustus jongstleden naar ArmeniŽ is uitgezet, zijn door de v ... Lees meer »
Datum (nieuw) 28 Augustus 2017
Geen nieuws Howick en LiliDefence for Children wordt begrijpelijkerwijs veel gebeld over de zaak van Howick en Lili. We hebben op dit moment geen nieuw ... Lees meer »
Datum (nieuw) 17 Augustus 2017
«««123456789101112»»»

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
en lees de tweewekelijkse nieuwsbrief.

MELD U AAN


Tweets


DEFENCE FOR CHILDREN WORDT ONDERSTEUND DOOR:

NPL logo 2013 .png
ministerie.png
Plan.jpg
kinderpostzegels.png
unicef.png
ministerie2.png
Save the Children logo vierkant 2.jpg
1.png
logo EU.jpg

Volg ons
Twitter Facebook RSS
Anbi CBF

Ik blijf hier! - Teken de petitie!

20160425_1230_DC_Campagne_Popup(1).jpg