© Powered by SiteSpirit

 


logo_DFC_03.png


 

Persberichten

Overheid komt belofte niet na verhuizingen asielkinderen te stoppenPERSBERICHT: Gisteren kregen veel vluchtelingenkinderen verdrietig nieuws. Door een besluit van het Centraal orgaan opvang as ... Lees meer »
Datum (nieuw) 30 Maart 2018
Maak nú werk van beleid tegen armoede bij kinderenPERSBERICHT: Nieuwe raadsleden van top 50 armste gemeenten krijgen taart van kinderrechtenorganisaties. Maak nú werk van goed ... Lees meer »
Datum (nieuw) 29 Maart 2018
Hulp aan vluchtelingkinderen, dankzij Postcode LoterijDefence for Children gaat Kinderrechtenhelpdesk opstarten in Griekenland en Italië In aanloop naar het jaarlijkse Goed Geld G ... Lees meer »
Datum (nieuw) 08 Februari 2018
Rol wetgeving Vrouwelijke Genitale Verminking onderschatPERSBERICHT: Jaarlijks wordt er op 6 februari aandacht gevraagd voor de wereldwijde strijd tegen Vrouwelijke Genitale Vermink ... Lees meer »
Datum (nieuw) 06 Februari 2018
BN-ers komen in actie voor Kinderpardon: #zezijnalthuisPERSBERICHT: Asielkinderen die vijf jaar of langer in Nederland wonen, moeten niet langer in tergende onzekerheid zitten. Op ... Lees meer »
Datum (nieuw) 14 December 2017
Rapport: Athene niet voorbereid op komst vluchtelingenPERSBERICHT: Het vasteland in Griekenland is niet ingesteld op de komst van vluchtelingen vanaf de eilanden, zo blijkt vandaa ... Lees meer »
Datum (nieuw) 12 December 2017
Nog steeds kindhuwelijken in NederlandPERSBERICHT: Twee jaar na de invoering van de wet Tegengaan huwelijksdwang, waarmee er een verbod is gekomen op kindhuwelijke ... Lees meer »
Datum (nieuw) 06 December 2017
Onderzoek weeshuistoerisme: schuldbewuste organisatiesPERSBERICHT: Maar liefst 97 procent van alle vrijwilligersorganisaties is zich bewust van de schade die kinderen in weeshuize ... Lees meer »
Datum (nieuw) 24 November 2017
Niet thuis: over-leven en opvoeding van kinderen in tehuizenPERSBERICHT: Het overheidsbeleid is er al decennialang op gericht plaatsing van kinderen en jongeren in een residentiële voor ... Lees meer »
Datum (nieuw) 16 November 2017
Kinderpardon als wisselgeld ontoelaatbaarPERSBERICHT: Kinderrechtenorganisatie Defence for Children vindt het onverteerbaar dat het nieuwe kabinet niet voornemens is ... Lees meer »
Datum (nieuw) 05 Oktober 2017
«««123456789101112»»»

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
en lees de tweewekelijkse nieuwsbrief.

MELD U AAN


Tweets


DEFENCE FOR CHILDREN WORDT ONDERSTEUND DOOR:

NPL logo 2013 .png
ministerie.png
Plan.jpg
kinderpostzegels.png
unicef.png
ministerie2.png
Save the Children logo vierkant 2.jpg
1.png
logo EU.jpg

Volg ons
Twitter Facebook RSS
Anbi CBF

Ik blijf hier! - Teken de petitie!

20160425_1230_DC_Campagne_Popup(1).jpg